Lækkert og nærende brød beriget med solsikkeprotein og bløde belugalinser, hvilket giver et højt protein indhold.
Lækker sprød top med kartoffelflager og chiafrø.
Til vores surdejs brød har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.
Koldhævet brød med super god smag og salt på toppen. Sprød skorpe.
Blødt og lækkert brød med solsikkekerner og top a la cornflakes - Svampet og lækker.
Lækkert brød med solsikkekerner under bunden og blå birkes på toppen. Et fyldig og godt brød.
Copyright © 2025 Den Lille Bager. Alle rettigheder reserveret.