Rustikt surdejsbrød brød med god smag og lækker krumme.
Brødet indeholder økologisk purpurmel som er en økologisk fuldkornshvede fra Bornholm.
Passer perfekt til ost, pølse, pesto og fisk. Vi kan tilbyde at skiveskære dette brød.
Purpur fuldkornshvede indeholder fra naturens hånd anthocyaniner, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et lilla skær.
Vi kan tilbyde at skiveskære brøde
Til vores surdejs brød har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.
SPECIEL PRIS fredag den 5. april 2024 pga. Den lille Bager holder fødselsdag.
Koldhævet brød med super god smag og salt på toppen. Sprød skorpe.
Fritstående rundt brød med fuldkorn, kerner, fibre og jordnødder.
Brødet er drysset med majsdrys.
Lækkert brød med solsikkekerner under bunden og blå birkes på toppen. Et fyldig og godt brød.
Copyright © 2024 Den Lille Bager. Alle rettigheder reserveret.