PRØV vores nye specialbrød " Delikatesse grovbrød " med mange kostfibre. Brødet består bl.a. af HVEDEMEL, RUGMEL, solsikkefrø, hørfrø og SESAMFRØ.
Brødet har en fast krumme og sprød skorpe med sesam. - et dejligt brød der kan bruges både morgen og aften.
Til vores surdejs brød har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.
SPECIEL PRIS fredag den 5. april 2024 pga. Den lille Bager holder fødselsdag.
Koldhævet brød med super god smag og salt på toppen. Sprød skorpe.
Lækkert brød med solsikkekerner under bunden og blå birkes på toppen. Et fyldig og godt brød.
Blødt og lækkert brød med solsikkekerner og top a la cornflakes - Svampet og lækker.
Copyright © 2025 Den Lille Bager. Alle rettigheder reserveret.