Rundstykker


10,00 DKK

Let og luftig smørbagt birkes

- +
10,00 DKK

Let og luftig birkes bagt med kerner og groft mel.

- +
10,00 DKK

Koldhævet groft brød med solsikke- og græskarkerner

- +
10,00 DKK

Til vores surdejsstykke har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.

- +
10,00 DKK

Blød og svampet morgenstykke, fyldt med bløde kerner og kun lidt mel.
Kan spises som det er, men er også velegnet til små sandwich eller toast.
Holdbarhed 2-3 dage i pose.

- +
10,00 DKK

Koldhævet med sprød kant og salt på toppen

- +
10,00 DKK

Groft rundstykke med solsikker under bunden og birkes på toppen.

- +
8,00 DKK

Hvidt rundstykke med solsikkekerner og sprød top.

- +
8,00 DKK

Groft rundstykke med sprød skorpe, fuldkornsmel og kerner.

- +
8,00 DKK

Groft rundstykke med kerner og fuldkornsmel

- +
8,00 DKK

Klassisk rundstykke med sprød skorpe og fast krumme.

- +