Let og luftig smørbagt birkes
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Let og luftig birkes bagt med kerner og groft mel.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Groft rundstykke med kerner og fuldkornsmel
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Koldhævet groft brød med solsikke- og græskarkerner
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
|
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
Fantastisk grødstykke, tilsat chiafrø og havregryn, der giver en skøn fylde og en dejlig afrundet smag af surdej.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Klassisk rundstykke med sprød skorpe og fast krumme.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Til vores surdejsstykke har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
|
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
Blød og lækker birkes, med konsistens som en bolle. Meget børnevenlig, smager dejligt.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Let og sprødt rundstykke med hvedemel, durummel, græskarkærner og knus majs på toppen.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Blød og svampet morgenstykke, fyldt med bløde kerner og kun lidt mel.
Kan spises som det er, men er også velegnet til små sandwich eller toast.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Koldhævet med sprød kant og salt på toppen
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
|
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
Groft rundstykke med solsikker under bunden og birkes på toppen.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
Til vores surdejsstykke har vi bl.a. brugt den Canadiske Manitoba hvedemel, som giver et luftigt brød med sprød skorpe og god smag.
Manitoba mel udvikler et højt niveau af protein og gluten når det kommer i kontakt med vand, derfor er der ikke så meget stivelse i surdej.
Alle vores rustikke brød og stykker ( kasse deje ) bliver håndteret enkeltvis hver nat – en proces som starter dagen før og tager ca. 18-20 timer.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
|
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
Hvidt rundstykke med solsikkekerner og sprød top.
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
KAN FORUDBESTILLES senest dagen før inden kl. 10.00
Tirsdag den 23.12.
Onsdag den 24.12
Tirsdag den 30.12
Onsdag den 31.12
|
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
*Kun bestilling til følgende dage: tirsdag, onsdag *Denne vare har længere leveringstid end normalt, og kan først leveres fra: 11-12-2025 *Denne vare kan tidligst afhentes fra: 23-12-2025 *Denne vare kan ikke købes efter: 31-12-2025 |
Copyright © 2025 Den Lille Bager. Alle rettigheder reserveret.